Home > Home > Nieuwe jeugd-scheidsrechterscoördinator Shane Tol

Nieuwe jeugd-scheidsrechterscoördinator Shane Tol

 

Hallo,

Ik ben Shane Tol, 19 jaar en ik fluit momenteel al ruim een jaar bij EVC als verenigingsscheidsrechter. Nadat Edwin Schans besloten heeft te stoppen als scheidsrechterscoördinator voor de Jeugd, werd mij gevraagd het stokje over te nemen. Dus vanaf dit moment ben ik verantwoordelijk voor het aanstellen van de scheidsrechters voor jeugdwedstrijden.
Voor vragen en eventuele opmerkingen kun je mij bereiken via mijn mail (shane-tol@live.nl) of via mijn mobiele nummer (06-53981320).

Shane, namens het bestuur hartelijk bedankt voor je inzet. Fijn dat je deze klus op je wilt nemen! En onze dank gaat ook uit naar Edwin Schans, die 4 jaar onze jeugdscheidsrechters-coördinatie heeft verzorgd.

 

Check Also

Op de stip: Wilco van der Niet

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je …

2 comments

  1. Heel veel succes en plezier, Shane!

  2. Heel veel succes ermee Shane en ik wens je zo min mogelijk problemen toe.
    En Edwin nog bedankt voor de jaren dat jij deze taak hebt vervuld.